České značky dětského oblečení

 

Český trh je plný krásných značek, které šijí oblečení i pro naše drobečky. Některé se specializují na šití na míru, jiné na funkční materiály jako merino či bambus, nebo si můžete nechat ušít nádherné sety už pro miminko do porodnice. Tady je mých pár skvělých a hlavně osvědčených typů.

 

Sháníte rozkošné oblečení, čepičky, ladící set i pro nejmenší miminka? Nakoukněte ke značce Kulišárny. Kromě tepláčků a mikin tu najdete i praktické čepice a nákrčníky nebo capáčky, které oceníte v chladných dnech nebo při nošení dítěte v šátku či nosítku. Ty můžete ještě sehnat v krásném setu s čepicí od Cupidup.

 

kulisarny.  cupidup.  kavalu,crawlr,cupidup

 

Pokud hledáte něco do zimních nebo naopak teplých dní, na webu značky Crawler najdete, co potřebujete. Firma vyrábí kvalitní a hlavně příjemné merino oblečení i pro nejmenší miminka. Sama jsem využila silnou gramáž merina na zimu a úžasné jsou softshellové kalhoty do nosítka, které jsem ocenila i při prvním lezení dítěte na venku. Krom věcí do zimy tu najdete i oblečení z bambusu, které naopak oceňuji v létě nebo při cestování třeba v autě.

 

crawler  Vyrobeniny

 

U funkčního oblečení zůstaneme, protože tady vidím v investici do české značky smysl. Vyrobeniny znáte? Na eshopu si můžete vybrat věci skladem nebo na míru nechat dítěti ušít například softshellovou kombinézu či bundu. Vyberete si design, materiál a sami si tak určíte vzhled oblečení. Já jsem tu sehnala letní kšiltovku s UV ochranou do nosítka a čelenku. Další české značky funkčního oblečení nejen pro děti, o kterých mám povědomí, jsou Riska, Šijeme srdcem, Dupeto nebo Unuo.

 

Vyrobeniny (2)   Simido   Simido (2)

 

Kdo si potrpí na veselý design, tady jsou tři krásné značky - Nadoma a Naven, Z maringotky a Nadrobky. Od každé jsem zkusila něco a nikdy jsem nebyla zklamaná, oblečení bylo příjemné, vydrželo a stále vypadá jak nové. A pro fanoušky skřítkovské a lesní tématiky, lnu a jemného designu tu mám třešinku na dortu – Šimido. Kdo nezná mušelín, který je perfektní na letní dny, ať určitě zkusí něco od BigBros. Originální kousky hledejte pod značkou Kavalu, kde se můžete se svým mrňouskem sladit.

 

Nadoma a naven   Z maringotky   nadrobky, crawler, kulisarny

 

Není nutné malým dětem stavět šatník jen z českého oblečení, ani by to nebylo ekonomické, ale malý nákup velká pomoc, tudíž pokud sháníte něco speciálního, zkuste zabrousit po oblečení u nás. České značky se dají navíc krásně sehnat z druhé ruky, a pokud je třeba, snadno je i pošlete dál, aby dělaly radost někde jinde. Sama jsem toho příkladem.

 

----

Pro Utukutu napsala Yvet that-yvet.cz

Zpět do obchodu