Učení abecedy skrze hru: S těmito dřevěnými pomůckami se ji děti naučí snadno. A rády.

 

Znáte ten pocit, když se léto chýlí ke konci a vzduchem začne proudit vzrušení spojené s návratem do školy? Ať už je vaše dítě nadšené školákem nebo trochu nervózním nováčkem, s našimi Montessori pomůckami veškerý stres opadá. Prázdninové hrátkobraní totiž ani zdaleka nekončí, pokračujééém. 

Dřevěná abeceda: Konec biflování a pláče nad písankami

Většinu prvňáčků čeká s nástupem do školy fóliová složka s přihrádkami na písmenka. Co byste ale řekli na to, když vaše dítě může písmeno A nejen vidět na papíře, ale hezky si ho chytit, otáčet a zkoumat? A když následně vaše ratolest zjistí, že A vypadá jako stan nebo si s jeho pomocí vytvoří klouzačku pro lego panáčka? To už jde to učení abecedy trošku jinak. Přirozeně a bez klasické nalejvárny.

3_2

Psací obkreslovací tabulka

Pamatujete si, jak jste jako dítě zkoušeli psát své první písmenka? Zapomeňte na nudné písanky a ubrečené pokusy pokusyPsací obkreslovací tabulka nabízí nejen zábavu, ale také strukturovaný přístup k objevování tajemství psaní. Děti se naučí správné tvary písmen, zatímco jejich malé prstíky získají potřebnou jistotu. A  první věty a básničky? Tak ty už jsou za rohem.

1_2

Abeceda v kostce. Teda v kostkách.

Stavění hradů z písku je zábava, ale co takhle stavět slova? Dejte tato dřevěná písmena dětem na oči a uvidíte, jakou rychlostí jim abeceda nateče do hlavy. S jednotlivými kostkami navíc mohou nejen rozpoznávat jednotlivá písmena, ale mohou je také kombinovat, skládat či objevovat nová slova. 

5_2

 




Zpět do obchodu