Jak balíme houpačku Spectra

Jedním z nejoblíbenějších produktů je naše houpačka Spectra. Ta se skládá ze dvou bočnic, devíti prkýnek, dvou tyček, šroubů a kolíčků, a proto je zapotřebí ji smontovat. Jenže někdy na to není čas, houpačku je potřeba připravit na první zhoupnutí ještě před darováním, jindy zase strach převyšuje zručnost. Pro takové případy je možné si houpačku objednat už smontovanou. Ale i to může mít své nevýhody.

Utukutu_spectra_kompletace23

Rozmontovaná Spectra

V naší expediční místnosti si díly připravujeme dle jednotlivých barevných kombinací. Některé máme již zabalené v krabici, jiné necháváme volně, abychom mohli svižně vyhovět i vašim individuálním přáním a nakombinovat třeba duhovou houpačku s knírkem růžovo-bílou s úsměvem, nebo jednobarevnou bez zvláštní bočnice. Vaším přáním meze neklademe.

Pro všechna UTUKUTU, a Spectra netvoří výjimku, máme připravené krabice a vyplňující papírový materiál na míru, aby se žádnému z nich během přepravy nic nestalo. Rozmontovaná houpačka Spectra je jako balíček velmi skladný, prostorově nenáročný, a tím i ekologický, protože při přepravě nezabere prostor, a tak je dopravce schopen odvézt větší množství balíčků.
 
Utukutu_spectra_kompletace26

Velkou výhodou rozmontované Spectry je ale především její přidaná hodnota. Je to totiž právě její montáž, která je snadná i pro malé pomocníčky a tím zapadá do Montessori přístupu. Zatlouct pár kolíčků do devíti prkýnek, nasadit je na bočnici, imbusovým klíčem zatočit pár šroubků, s pomocnou podložkou natlouct druhou bočnici, tak snadné to je. A kdybyste přeci jen nevěděli, jak na to, řiďte se přiloženým tištěným návodem nebo videonávodem.
 
 
Za našeho dohledu, kdy dítěti svěříme obrovskou dávku důvěry a také času, si u toho procvičí zručnost, ale především bude mít radost z toho, že něco dokázalo samo, nebo s naší malou asistencí.


Smontovaná Spectra 

 
Jenže ne vždy je možné děti zapojit kvůli jejich velmi nízkému věku nebo jednoduše chvátáme. A tak se nabízí objednat si houpačku již smontovanou. Houpačku balíme do dostatečně velké krabice spolu s bublinkovou fólií tak, aby bezpečně a bez poškození dorazila do nového domova. Ušetříte tak čas, ALE. Přeprava objemného balíčku není příliš ekologická, takový balíček totiž zabírá mnoho místa, plus jsme do balení nuceni přidávat plast.

Utukutu_spectra_kompletace25  Utukutu_spectra_kompletace24
 
 
Doporučujeme velmi dobře zvážit, zda skutečně smontování potřebujete. Zvažte aspekt ekologie a Montessori pedagogiky.
 
 
Protože jsme si ale vědomi všech důvodů, které mohou stát proti domácímu smontování, nabízíme právě i variantu montáže v naší dílně - při objednávce houpačky jednoduše přidejte variantu složené Spectry.
 
Vašemu přání rádi vyhovíme, ať už je váš důvod jakýkoli.
 
Text pro Utukutu napsala Šárka Kremzow, MA
Zpět do obchodu