Adventní kalendář 2021 se cvičením na doma

Advent a hlavně Vánoce jsou svátky pohody, klidu a míru. Pokud se bojíte, že se tou pohodou necháte příliš strhnout a vánoční odpočinek se tak promění v lenošení a nekontrolovatelné ládování se cukrovím, máme pro vás řešení, jak tyhle neřesti vyvážit – pohybem!

 

Vánoční advent v duchu online cvičení

Ve spolupráci s Mgr. Lenkou Fasnerovou, Centrem pohybu Olomouc a portálem woudink.com jsme pro vás vytvořili Utukutu adventní kalendář, se kterým se rozhodně nebudete nudit. Každý den vám Lenka v krátkém videu doporučí jeden cvik, který vás zaručeně rozhýbe a zpevní vaše tělo. Cviky jsou zaměřené na plnohodnotné posilování svalů středu těla, které jsou rozhodujícím faktorem pro správný pohyb těla jako celku. Díky pevnému středu pak můžeme dále zapojovat mnohem více svalových skupin a posílit tak komplexně celé tělo během jedné tréninkové jednotky. 

 

Proč to celé děláme?

Osobní disciplína je základním krokem k dosažení našich snů a cílů. Taková disciplína se nejlépe buduje pravidelností, jenže ne vždy je snadné překonat jistou hranici komfortu a začít něco dělat opakovaně. My se vám tu pravidelnost pokusíme zjednodušit krátkými videonávody na jednoduché i komplexnější cviky. Uvidíte, že se v prosinci rozhýbete tak, že si nebudete muset dávat žádná novoroční předsevzetí.

 

advent-s-utukutu 

Co budete k Utukutu adventnímu kalendáři potřebovat?

Na takové cvičení doma je dobré obléknout se do něčeho pohodlného, popřípadě sportovního. Pak už jen stačí najít pár minut denně – doporučujeme si pro cvičení zvolit pevně daný čas, který budete každý den dodržovat, třeba ráno, hned po příchodu domů nebo večer před večeří. Cviky můžete provádět buď zcela bez cvičebních pomůcek, nebo na  Woudie XL a vaše děti se mohou přidat na Houpacím prkně.

 

 

 

 

 

 

Zpět do obchodu