Black Friday nazeleno

Black Friday. Dlouho jsem přemýšlela, jak na tuto akci reagovat. Zda se nechat strnout davy a udělat to stejně. Dát slevu XY % anebo aspoň poštovné zdarma?

Prostě jít tou cestou konzumu, kdy nakupujeme a utrácíme hlava nehlava. To přece nechceme, nemůžeme. To nejsme my.

 

Víte sami, že u nás slevy nejsou běžné. Snažím se vymyslet všelijaké akce a možné spolupráce, které vždy přinesou nějakou protihodnotu a pomáháme si tím navzájem. Snížení ceny u nás potkáte maximálně, když jsme potřebovali občerstvit a přestěhovat sklad a vyprodat všechny „ležáky“.

Naše výroba je poctivá, probíhá v České republice a stojí za ní živí lidé, kteří mají své rodiny. Potřebují si vydělat férový plat a za něj odvádějí férovou a kvalitní práci.

Dalším tématem je nedostatek veškerých materiálů. Dřeva, kování i kartónů. Vstupní ceny se nám zvyšují každý týden a my se stále snažíme udržet cenu Utukutu produktů v hladině, na kterou jste zvyklí. Děláme to tím, že materiál plánujeme a nakupujeme dopředu, rozpočítáváme ceny na kvartály apod.

 

Rozhodnutí je tedy jasné.

Black Friday měníme na Zelený pátek. Slevu nečekejte.

Ale za každou vaší objednávku nad 1590,- uskutečněnou od 26. - 28.11. my předáme 100,- iniciativě Sázíme budoucnost.

Moc si vážíme každého z vás, kdo s námi půjde do této akce. Protože budoucnost je našich dětí.

 

Za Utukutu napsala Gábi

 

Do této akce jdeme společně s Dupeto.cz. V dalších letech bychom byli rádi součástí komunity odpovědných prodejců, kteří s námi dokáží šířit tuto myšlenku vypořádání se s fenoménem Black Friday.

 

 

Zpět do obchodu