Letní venkovní hry se Stapelstein Inside

Stapelstein Inside zpestřuje venkovní hraní různými způsoby. A to zejména při hře s vodou. Ať už na zahradě, v parku, na horách, u moře nebo jako lehké zavazadlo při cestování po světě. V tomto článku najdete širokou škálu inspirace pro možné venkovní využití Stapelstein Inside.

 

Svým robustním tvarem a funkčností zapadají kameny Inside dokonale do produktové řady Stapelstein. Stejně jako klaiscké balanční kameny a desky jsou i sady Inside odolné, univerzální a trvanlivé pro různorodé hraní. Zejména v letních měsících vlastnosti materiálu doplňují potřeby dětí. Užijí si s nimi totiž kopec zábavy i venku, kde tráví za hezkého počasí tolik času.

Vodní hry se Stapelstein Inside

V létě je ten správný čas přidat Stapelstein Inside do volné hry, protože jejich miskovitý tvar si doslova říká o použití při přelévání a přenášení vody. Také malý vodní svět uprostřed pískoviště přináší příjemné zpestření.

 

Stapelstein Inside venku při hře s vodou

 

  • Postavte na vodě houpavé věže nebo neobvyklé sochy propojením misek ve vodorovném a svislém směru.
  • Vlnitou stranu prvků položte na vodní hladinu a použijte je jako bubny.
  • Nechte se překvapit nádhernými zvuky různě velkých vnitřních prvků.
  • Použijte prvky jako lapač rybiček k chytání předmětů nebo jako misku na přepravu vody.
  • Nechte misky plavat na vodní hladině jako lekníny a obdivujte malé kruhy a vlnky, které vznikají.
  • Dokážete proplout vodou, aniž byste se dotkli plovoucích misek?
  • Prvky lze použít také jako malé plovoucí ostrůvky, jejichž obsah se nesmí namočit.
  • Kdo dokáže přesunout prvky z jedné strany na druhou pouhým foukáním nebo vytvářením vln?

A v neposlední řade přidejte barevné prvky do svých oblíbených pohybových a balančních her a opičích drah i venku. 

 

Stapelstein Inside na pláži, v pískovišti nebo mud kitchen

Štaplíky Inside nejsou jen klasikou pro hrátky s oblíbeným živlem vodou, ale prvky jsou velmi oblíbené i na pláži, v pískovišti a v zahradní mud kitchen. Z Inside se dají stavět fantastické hrady, věže a pyramidy a doplňují také hry na role v mud kitchen. Malí kuchaři si zamilují misky na míchání a bábovičky z písku s květinovou výzdobou pro společnou hostinu na pískovišti.

 

Stapelstein Insidie v písku 

Stapelstein Inside jako parťák na cesty (kolem světa)

Díky svému tvaru a funkci jsou sady Stapelstein Inside praktickým a prostorově úsporným parťákem na cesty. Nezáleží na tom, kde jste nebo s čím cestujete, minimalistické prvky zajistí spoustu zábavy a pohybu. A co víc, Inside jsou lehké jako pírko, takže ho mohou nosit i děti ve vlastním zavazadle.

Kam vás zavede příští dovolená? Letadlem k moři, dodávkou do vzdálených míst, na kole na nejkrásnější místa nebo na nejbližší horu?

 Stapelstein Inside na cestování

Stapelstein Inside na prázdninovém a zážitkovém táboře

Ať už sami, ve dvojici nebo ve skupině - Stapelstein Inside jsou fascinující formou zábavy. Barevné prvky vybízejí děti k volné hře a poskytují vítané zpestření na prázdninových táborech.

Děti se mohou do hry se sadami Inside ponořit samy nebo se společně vydat na objevitelskou cestu a sbírat přírodniny do misek, vytvářet pohybové dráhy od jednoho stanu ke druhému, vyzkoušet svou obratnost při hrách na přenášení vody nebo společně vymýšlet hry podporující pohyb a soustředění. Večer si u táboráku zabubnují na jednotlivé štaplíky nebo je využijí v tanečních choreografiích a pantomimických hrách. Možnosti jsou nekonečné. Dejte průchod své fantazii a objevitelské nátuře a užijte si veškerý potenciál her s doplňkovými sadami Stapelstein Inside.

 

Přečtěte si také:

 

 

Volně přeloženo a upraveno na základě článku z stapelstein.de, Šárka Kremzow, MA

Zpět do obchodu